Openingstijden rond de kerstperiode & jaarwisseling

In verband met uw planning willen wij u informeren dat Vespi van donderdag 17 december 2015 tot en met vrijdag 1 januari 2016 gesloten is. Er zullen in deze periode geen leveringen zijn en ook zal onze productie volledig stil liggen. De eerste leveringen in het nieuwe jaar vinden plaats vanaf dinsdag 5 januari 2016.

Vanaf maandag 4 januari 2016 is Vespi weer normaal geopend en zijn wij u
weer graag van dienst. Bestellingen van rechthoekige en ronde kanalen welke
geplaatst worden tussen donderdag 17 december 2015 en vrijdag 1 januari
2016 zullen vanaf maandag 4 januari 2016 in behandeling worden genomen. De
levertijden van deze bestellingen zullen u dan zo spoedig mogelijk worden
doorgegeven.

Wij danken u voor uw vertrouwen in Vespi in het afgelopen jaar.

Het Vespi-team wenst u alvast fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol
2016 toe!

Publicatie Richtlijnen Ronde Luchtkanalen (RLF/VLA)

Energiezuinig bouwen heeft de afgelopen jaren een ongekende sprong voorwaarts gemaakt. Overal binnen de bouwkolom worden initiatieven genomen om producten, diensten en werkwijzen zo aan te passen, dat ze meer energie besparen. Werken met ronde spiraal gefelste luchtkanalen leidt tot efficiënter bouwen, waarbij faalkosten tot het minimum worden beperkt. Bent u in uw dagelijks werk bezig met het ontwerpen of installeren van luchtkanalen in gebouwen? De nieuwe publicatie opgesteld door de Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten ( VLA) geeft u meer inzicht over het gebruik van ronde luchtkanalen ten opzichte van rechthoekige kanalen .

» Lees meer

Drunen, maart 2015


Nieuwe R-Vent Prijslijst 2015 Vespi 

Zoals aangekondigd in december 2014 komt Vespi met een nieuwe R-Vent Prijslijst per 1 April 2015. Naast tal van nieuwe producten in het leveringsprogramma is ook de hoofdstukindeling (zie inhoudsopgave) vernieuwd.

Het zal even wennen zijn, maar het is onze overtuiging dat wij u met dit completere programma en een overzichtelijkere indeling beter van dienst kunnen zijn. Bekijk de prijslijst online via onderstaande link of bestel de prijslijst via verkoop@vespi.com.

» Naar de R-Vent Prijslijst 2015 Vespi

Drunen, december 2014

Algemene prijsverhoging per 1 april 2015

Als gevolg van stijgingen in de afgelopen jaren van lonen, machines, en transport -welke een belangrijke factor vormen van onze (kost)prijzen- is Vespi genoodzaakt om per 1 april 2015 een algemene prijsverhoging door te voeren van 3,5%. Deze prijsverhoging zal, indien bij u van toepassing, ook gelden voor netto prijsafspraken.

Lees hier de complete brief

Drunen, maart 2014

Vespi naverwarmers; Hoog rendement door lage weerstand & hoge luchtdichtheid

Naast ons bekende programma van ronde buizen, hulpstukken, rechthoekige kanalen en vormstukken is het leveringsprogramma van Vespi uitgebreid met een compleet assortiment naverwarmers in de luchtdichtheidsklasse LUKA D. De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Hoge luchtdichtheidsklasse volgens LUKA-D (opgenomen in het LAR-register LUKA)
  • Minimaal energieverlies door lage luchtweerstand
  • Standaard voorzien van ronde aansluitingen met rubberen safe-verbinding
  • Eenvoudige montage
  • Snel leverbaar

Klik voor technische informatie & prijzen

Drunen, januari 2014

Vespi garandeert luchtdichtheidsklasse C volgens LUKA

Certificaat Kwaliteitshandboek voor productie, montage en luchtdichtheid
Vespi B.V.

Meer informatie

Drunen, februari 2013

Kleppenregister met luchtdichtheidsklasse LUKA D

Vespi levert vanaf heden kleppenregisters met luchtdichtheidsklasse LUKA-D in 100mm uitvoering.

Meer informatie

Drunen, februari 2013

Kanaalwerk bestellen?

Klik op onderstaande afbeelding en u kunt uw bestelling plaatsen.


 

Drunen, mei 2011

Vespi officieel Lid VLA

Sinds 1 April is Vespi B.V. lid geworden van de VLA (Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten).

De VLA is één van de 130 brancheorganisaties van FME-CWM, de overkoepelende brancheorganisatie voor de technologische industrie waarbij ruim 2.750 technologische bedrijven in Nederland aangesloten zijn. De VLA vertegenwoordigt fabrikanten, leveranciers en dienstverleners op het gebied van luchttechnische apparaten die actief zijn op de Nederlandse markt. Binnen de VLA zijn circa 60 bedrijven verenigd. Voor herkenning binnen en buiten de branche zijn deze bedrijven georganiseerd in 10 verschillende kringen. Deze kringen houden zich bezig met gevarieerde producten en diensten op het gebied van luchttechniek.

Lidmaatschap van de VLA biedt toegevoegde waarde voor de leden. De gezamelijke aanpak van branchespecifieke zaken levert immers voordelen op die een ondernemer alleen nooit kan bereiken. De VLA stelt het belang van een gezond binnenklimaat voorop en lobbyt om de noodzaak van goede ventilatie aan te tonen. Zij is actief in normcommissies en wordt betrokken bij nieuwe wet- en regelgeving. De VLA zorgt voor informatieverstrekking naar en kennisuitwisseling tussen de leden. Tenslotte onderhoudt de VLA in het belang van haar leden contacten met kennisinstituten, belangenorganisaties en ministeries. Op Europees niveau wordt samengewerkt met de Europese belangenorganisatie voor ventilatie Eurovent.

Waalwijk, 1 juli 2010

Vespi B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen Verhulst Klimaattechniek B.V. te Waalwijk en de R-vent Group B.V. te Bergschenhoek.

Naast de bestaande activiteiten van zowel Verhulst Klimaattechniek B.V. als ook de R-vent Group B.V. op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling, welke separaat worden gecontinueerd, zijn de activiteiten van de afdeling luchtkanalen van Verhulst Klimaattechniek B.V. ondergebracht in een zelfstandige onderneming onder de naam Vespi B.V.

Door deze samenwerking worden Industrie en handelmaatschappij “Bergschenhoek” B.V. (als onderdeel van de R-vent Group B.V.) en Vespi B.V. totaalleverancier op het gebied van luchtdistributie met eigen productie faciliteiten in Nederland voor wat betreft zowel ronde-, ovale- en rechthoekige lucht kanalen ten behoeve van de woningbouw, utiliteit en industrie.

 

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2014 Vespi B.V.