Vespi gesloten tijdens Carnaval

Drunen, februari 2019

Vespi is op maandag 4 en dinsdag 5 maart wegens de carnaval gesloten is.
Namens alle medewerkers wensen wij de carnavalsvierders vast een fijne carnaval toe!

Prijsaanpassing per januari 2019

Drunen, september 2018

Als gevolg van de sterk toegenomen kosten (o.a. lonen, materialen en transport) en de stijgende staalprijzen zijn wij als Vespi b.v. genoodzaakt om per 1 januari 2019 een algemene prijsaanpassing door te voeren tot 5,25%.

» Lees hier de complete brief

Nieuwe Vespi Prijslijst & Productoverzicht 2017 online

Drunen, januari 2017

De nieuwe Vespi Prijslijst 2017 is nu online beschikbaar. In de nieuwe uitgave ook een groot aantal nieuwe producten zoals Climate Recovery geïsoleerde kanalen, het nieuwe R-Vent Rooster-programma en Heycop Ventilatie, roosters en suskasten. Naast de Vespi Prijslijst is ook het Productoverzicht 2017 online beschikbaar. Bekijk de prijslijst of het productoverzicht online via onderstaande linksof bestel een gedrukt exemplaar via verkoop@vespi.com.

» Vespi Prijslijst 2017

» Productoverzicht 2017

VLA bestek: Comfortverbetering binnenklimaat met oog voor energiebesparing

Drunen, juli 2016

VLA bestek is een uniek, praktisch document (checklist) dat wordt gebruikt bij de kwaliteitsverbetering van het totale klimaatsysteem in gebouwen zonder het belang van energiebesparing uit het oog te verliezen. Doel is een comfortverbetering van het binnenklimaat van een gebouw: kantoor en overige utiliteit. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

» Naar VLA-bestek

Vespi B.V., OC Verhulst en N-Joy bouwen samen aan de toekomst

Per direct gaan Vespi B.V. en OC Verhulst oude pallets (zo'n 52 ton hout per jaar) via firma Van Happen Containers leveren aan de stichting N-Joy. Zo wordt het beperkte afval van de fabriek op een goede, duurzame manier hergebruikt. Door middel van up-cycling, maar nog belangrijker: door met handenarbeid en vakmanschap kennis over te dragen aan een nieuwe generatie.

N-Joy is naast eigenaar van zwembad Het Run (te Drunen) ook een stichting voor begeleiding en opvang van kinderen, jongeren, jong volwassenen met een verstandelijke beperking. De groenploeg van N-Joy bestaat o.a. uit cliënten van stichting Prisma en heeft bij N-Joy een druk zomerprogramma. In de winterperiode (november t/m januari) is er weinig onderhoud in het groen nodig en daarom is er gezocht naar een andere invulling. Dit is gevonden in de houtafdeling van Prisma en het rest materiaal van Vespi B.V. en OC Verhulst.

» Lees meer over de samenwerking in het persbericht

Publicatie Richtlijnen Ronde Luchtkanalen (RLF/VLA)

Energiezuinig bouwen heeft de afgelopen jaren een ongekende sprong voorwaarts gemaakt. Overal binnen de bouwkolom worden initiatieven genomen om producten, diensten en werkwijzen zo aan te passen, dat ze meer energie besparen. Werken met ronde spiraal gefelste luchtkanalen leidt tot efficiënter bouwen, waarbij faalkosten tot het minimum worden beperkt. Bent u in uw dagelijks werk bezig met het ontwerpen of installeren van luchtkanalen in gebouwen? De nieuwe publicatie opgesteld door de Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten ( VLA) geeft u meer inzicht over het gebruik van ronde luchtkanalen ten opzichte van rechthoekige kanalen .

» Lees meer

Drunen, maart 2014

Vespi naverwarmers; Hoog rendement door lage weerstand & hoge luchtdichtheid

Naast ons bekende programma van ronde buizen, hulpstukken, rechthoekige kanalen en vormstukken is het leveringsprogramma van Vespi uitgebreid met een compleet assortiment naverwarmers in de luchtdichtheidsklasse LUKA D. De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Hoge luchtdichtheidsklasse volgens LUKA-D (opgenomen in het LAR-register LUKA)
  • Minimaal energieverlies door lage luchtweerstand
  • Standaard voorzien van ronde aansluitingen met rubberen safe-verbinding
  • Eenvoudige montage
  • Snel leverbaar

Klik voor technische informatie & prijzen

Drunen, januari 2014

Vespi garandeert luchtdichtheidsklasse C volgens LUKA

Certificaat Kwaliteitshandboek voor productie, montage en luchtdichtheid
Vespi B.V.

Meer informatie

Drunen, februari 2013

Kleppenregister met luchtdichtheidsklasse LUKA D

Vespi levert vanaf heden kleppenregisters met luchtdichtheidsklasse LUKA-D in 100mm uitvoering.

Meer informatie

Drunen, februari 2013

Kanaalwerk bestellen?

Klik op onderstaande afbeelding en u kunt uw bestelling plaatsen.


 

Drunen, mei 2011

Vespi officieel Lid VLA

Sinds 1 April is Vespi B.V. lid geworden van de VLA (Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten).

De VLA is één van de 130 brancheorganisaties van FME-CWM, de overkoepelende brancheorganisatie voor de technologische industrie waarbij ruim 2.750 technologische bedrijven in Nederland aangesloten zijn. De VLA vertegenwoordigt fabrikanten, leveranciers en dienstverleners op het gebied van luchttechnische apparaten die actief zijn op de Nederlandse markt. Binnen de VLA zijn circa 60 bedrijven verenigd. Voor herkenning binnen en buiten de branche zijn deze bedrijven georganiseerd in 10 verschillende kringen. Deze kringen houden zich bezig met gevarieerde producten en diensten op het gebied van luchttechniek.

Lidmaatschap van de VLA biedt toegevoegde waarde voor de leden. De gezamelijke aanpak van branchespecifieke zaken levert immers voordelen op die een ondernemer alleen nooit kan bereiken. De VLA stelt het belang van een gezond binnenklimaat voorop en lobbyt om de noodzaak van goede ventilatie aan te tonen. Zij is actief in normcommissies en wordt betrokken bij nieuwe wet- en regelgeving. De VLA zorgt voor informatieverstrekking naar en kennisuitwisseling tussen de leden. Tenslotte onderhoudt de VLA in het belang van haar leden contacten met kennisinstituten, belangenorganisaties en ministeries. Op Europees niveau wordt samengewerkt met de Europese belangenorganisatie voor ventilatie Eurovent.

Waalwijk, 1 juli 2010

Vespi B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen Verhulst Klimaattechniek B.V. te Waalwijk en de R-vent Group B.V. te Bergschenhoek.

Naast de bestaande activiteiten van zowel Verhulst Klimaattechniek B.V. als ook de R-vent Group B.V. op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling, welke separaat worden gecontinueerd, zijn de activiteiten van de afdeling luchtkanalen van Verhulst Klimaattechniek B.V. ondergebracht in een zelfstandige onderneming onder de naam Vespi B.V.

Door deze samenwerking worden Industrie en handelmaatschappij “Bergschenhoek” B.V. (als onderdeel van de R-vent Group B.V.) en Vespi B.V. totaalleverancier op het gebied van luchtdistributie met eigen productie faciliteiten in Nederland voor wat betreft zowel ronde-, ovale- en rechthoekige lucht kanalen ten behoeve van de woningbouw, utiliteit en industrie.

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Vespi B.V.