image

image

Vespi week 32 & 33 gesloten

Tijdens de bouwvak periode week 32 en 33  (van 8 t/m 19 augustus) is Vespi geheel gesloten. 

Voor eventuele leveringen van ronde luchtkanalen kunt u contact opnemen met onze hoofdvestiging te Bergschenhoek 010 -  5242600. 
Vanaf week 34 is Vespi weer operationeel en normaal bereikbaar.

Namens alle medewerkers van Vespi wensen wij u een mooie zomer toe! 


Algemene prijsaanpassing per 1 juni 2022 / 1 juli 2022

Helaas zijn wij genoodzaakt om wederom onze prijzen opwaarts bij te stellen. De oorlog in Oekraïne, de stijgende inflatie van ruim 10%, de hoge energie en gas prijzen en de aanhoudende problemen op de grondstoffen markt zijn de voornaamste redenen voor deze prijsstijgingen.


Prijsindexering per 4 april 2022

Sinds ons laatste schrijven met betrekking tot de reguliere prijsverhoging van 3,5% per 1 februari 2022 zijn we helaas door een groot aantal toeleveranciers geconfronteerd met (significante) prijsstijgingen.

De oorlog in Oekraïne, de stijgende inflatie van ruim 6%, de hoge energie- en gasprijzen en de aanhoudende problemen op de grondstoffen markt zijn de voornaamste redenen voor deze prijsstijgingen. Helaas ontkomen we er niet aan om op een aantal productgroepen deze prijsstijgingen per 4 april 2022 (gedeeltelijk) ook aan u door te berekenen.


Reguliere prijsindexering per 1 februari 2022

De beschikbaarheid van staal blijft een groot probleem en naast de prijsstijgingen op staal zien we op alle vlakken sterk gestegen prijzen. Dit gaat bv. om de kosten van energie, tot vervoer, tot tekort aan pallets en dozen etc.


12