Aanvullende prijsaanpassing per 1-6-2021

In dit nieuwsbericht meer informatie over een aanvullende prijsaanpassing per 1 juni 2021.

Recentelijk zijn we door leveranciers geconfronteerd met extra prijsverhogingen. Zoals gebruikelijk door ons gecommuniceerd bij prijsstijgingen van handelsproducten zullen we deze bruto prijsverhogingen naar de markt volgen “gelijk leverancier”. Dit geldt met name voor prijsstijgingen van onze WTW en ventilatoren fabrikanten zoals Zehnder en Itho Daalderop.

De verhogingen die leveranciers, en derhalve ook R-Vent, doorvoeren liggen voornamelijk in de range van 3 tot 6%. De percentages gelden op basis van de op bruto prijslijst van 1 april 2021 en als netto prijsverhoging voor onze klanten die netto prijzen voeren.

Werkelijke prijzen per product kunt u vanaf 28 mei terugvinden op 2BA en Artikelbeheer.nl. Nu de grondstof problematiek zich steeds verder uitstrekt zien wij dat wij ook bij R-Vent productgroepen die in januari buiten schot zijn gebleven aanzienlijke prijsverhogingen gepresenteerd krijgen.

Hierdoor zijn we genoodzaakt om voor de productgroepen, R-Vent SPEED Thermo Duct, R-Vent Flexibele Slangen en R-Vent Ventielen de prijzen te verhogen per 1 juni 2021.

Indien u nog vragen heeft neemt u dan alstublieft contact op met uw vertegenwoordiger.

Klik hier voor de volledige brief met het overzicht per productgroep


Vespi te Drunen 100% onderdeel R-Vent Group B.V.

Orange Climate Verhulst B.V. en R-Vent Group B.V. (R-Vent Group) hebben overeenstemming bereikt tot de overname van 50% van de aandelen van O.C. Verhulst B.V. in Vespi B.V. (Vespi) te Drunen aan de R-Vent Group per december 2020. Tevens zal gelijktijdig het pand aan de Einsteinweg te Drunen waarin Vespi sinds 2 jaar gevestigd is overgenomen worden van Van Dorp Vastgoed B.V.


Climate Recovery fors in prijs verlaagd!

Climate Recovery, het eerste flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken portfolio gemaakt uit glaswol is nu extra voordelig geprijsd. Het lichtgewicht, geïsoleerde kanaalsysteem is tot 90% duurzamer en meer dan 50% lichter ten opzichte van de standaard stalen ventilatiekanalen met na-isolatie. Climate Recovery is eenvoudiger te transporteren en halveert de installatietijd. 


12