Openingstijden Vespi eind december/ begin januari

Drunen, november 2019

In de periode van vrijdag 20 december tot en met vrijdag 3 januari 2020  is Vespi gesloten. Daarnaast zijn, in verband met de voorraadinventarisatie, de leveringen van goederen rond deze periode beperkt.

Lees hier meer over een aantal belangrijke data ten aanzien van leveringen.

Vespi Prijslijst en Productoverzicht 2019 online

Drunen, april 2019

De nieuwe Vespi Prijslijst en het Productoverzicht 2019 zijn nu online beschikbaar. Bekijk de prijslijst of het productoverzicht online via onderstaande links of bestel een gedrukt exemplaar via info@vespi.com. Het complete assortiment is ook beschikbaar via de datapools van 2BA en Artikelbeheer.nl

Climate Recovery fors in prijs verlaagd!

Drunen, april 2019

Climate Recovery, het eerste flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken portfolio gemaakt uit glaswol is nu extra voordelig geprijsd. Het lichtgewicht, geïsoleerde kanaalsysteem is tot 90% duurzamer en meer dan 50% lichter ten opzichte van de standaard stalen ventilatiekanalen met na-isolatie. Climate Recovery is eenvoudiger te transporteren en halveert de installatietijd. 

» Prijslijst Climate Recovery

Prijsaanpassing per januari 2019

Drunen, september 2018

Als gevolg van de sterk toegenomen kosten (o.a. lonen, materialen en transport) en de stijgende staalprijzen zijn wij als Vespi genoodzaakt om per 1 januari 2019 een algemene prijsaanpassing door te voeren tot 5,25%. Eventuele bruto prijsverhogingen vanuit onze toeleveranciers zullen we uiterlijk 1 januari 2019 overnemen. Op deze wijze kunnen wij u de service en kwaliteit blijven bieden die u al jaren van ons gewend bent.

» Lees hier de complete brief

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2019 Vespi B.V.